Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-Sauna
Tekst - Home
Bed & Breakfast

Bij ons aan de Hem

‘Bij ons aan de Hem’ een unieke bed and breakfast met wellness faciliteiten omgeven door rust, ruimte en groen. Gelegen aan de provinciale weg in de polder van Bergambacht, waar gezellige dorpjes, goede restaurants en leuke terrassen dichtbij liggen. Alleen de route er naar toe is al mooi. De uitgestrekte weilanden, knotwilgen, smalle slootjes en grazende koeien. De bochten en dijkjes zorgen ervoor dat u direct gas terugneemt. Heerlijk ontspannen en onthaasten. 

Met liefde en passie hebben wij onze B&B zelf ontworpen en gebouwd. Modern, romantisch, uniek maar ook sfeervol en een chique uitstraling. De combinatie van de luxe uitstraling van een hotelsuite met de persoonlijkheid en intimiteit van een B&B.  

In alle rust kunt u bij ons genieten van een goed glas wijn, verse producten uit eigen moestuin en een stukje kaas van onze eigen landwinkel. Onze landwinkel, gelegen in onze schuur, biedt een selectie van de allerlekkerste kazen. Deze is geopend op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 13.00 uur. 

Kom overnachten in onze luxe B&B en ervaar wat deze plek zo uniek maakt. Van leuke uitstapjes in de buurt tot een avondje ontspannen in de jacuzzi en sauna.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Bed
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Sauna
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Douche
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Bad
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Bed-Hoofdeinde
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Tafel
Bed-En-Breakfast-Bij-Ons-Aan-De-Hem-De-Kamer-Stoelen
Tekst - De kamer tekst

De kamer

Een luxe kamer met een royale boxspring waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende (nacht)rust. De B&B is verder voorzien van een open badkamer met een whirlpool ligbad, ruime inloopdouche en een infraroodsauna. In de privétuin kunt u plaatsnemen in de warme Jacuzzi. Buiten bubbelen terwijl u geniet van de natuur. 

Bekijk de kamer
Copyright © 2024 B&B Bij ons aan de Hem