Tekst - Over ons

Over ons

‘Bij ons aan de Hem’ is een unieke plek met als basis haar groene omgeving. Als echte natuurliefhebbers zijn wij, Monique en Peet, een paar jaar geleden verliefd geworden op deze locatie. Graag delen wij deze prachtige plek met anderen en hebben een fijne kamer gecreëerd bij onze woning. De kamer hebben wij zelf met veel zorg en aandacht ontworpen, gebouwd en ingericht. Ons doel is onze gasten een aangenaam en ontspannen verblijf te bieden. Veel kan maar niets hoeft. Wij willen vooral dat u zich thuis voelt. 

Om te kunnen blijven genieten van onze prachtige omgeving vinden wij het belangrijk dat we rekening houden met de natuur. Bij de verbouwing van onze B&B hebben wij dan ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo is de kamer voorzien van goede isolatie en draait de gehele elektrische voorziening op zonnepanelen. Trots zijn wij op onze eigen moestuin en scharrelende kippen. Wanneer u een ontbijt reserveert zult u kunnen genieten van o.a. onze eigen producten.  

Wij houden van gezelligheid, warmte en mensen om ons heen. We kijken er dan ook naar uit u te mogen ontvangen. U krijgt van ons een hartelijke ontvangst en de ruimte om volop te kunnen genieten van onze B&B en de omgeving.  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2024 B&B Bij ons aan de Hem